Kertészet

Cégünk főként sziklakerti évelők termesztésével és értékesítésével foglalkozik. Évelőkertészetünket – mely mostanra 3 hektáros területen működik – 1997-ben alapítottuk Észak-nyugat Magyarországon, Jánossomorján.
Növényeinket viszonteladóknak, faiskolai árudáknak valamint kertépítőknek kínáljuk.
Kiskereskedelemmel, csomagküldéssel nem foglalkozunk!
Cserepes évelő kínálatunk jellemzően alacsony, vagy középmagas növekedésű, többségében szárazságtűrő növényeket tartalmaz. A Sempervivumok népszerűsége a széles körű felhasználási lehetősége és kevés gondozást igénylő jellegének köszönhetően töretlen. Több, mint 100 db-os kövirózsa fajtagyűjteményünkből válogatjuk termesztésre, eladásra a legmutatósabb fajtákat. Emellett számos Sedum fajtát is kínálunk többek között extenzív tetőkerti felhasználásra.
Neuberger Krisztián – ügyvezető           Jánó Viktória – telepvezető
A http://bergertrio.hu weboldalon található tartalom a Berger Trio Kft. szellemi terméke és tulajdona.
A Berger Trio Kft. fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
A Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, másolása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.