Vásárlási és szállítási feltételeink

Kertészetünk márciustól októberig munkanapokon 8-16h-ig, valamint márciustól májusig szombaton 8-12h-ig is nyitva tart. Katalógusunk minden év tavaszán jelenik meg és a készletek kimerüléséig, visszavonásig, vagy új árlista megjelenéséig érvényes.
A nettó minimális vásárlási érték kiszállítás esetén:
Győr-Moson- Sopron, Vas, Veszprém, Fejér, Komárom-Esztergom, Pest, Zala megye, Budapest 90.000 Ft
Somogy, Baranya, Tolna megye 160.000 Ft
Az ország többi területére egyedi megegyezés alapján szállítunk.
 
MEGRENDELÉS előtt kérje – vagy töltse le honlapunkról – friss készletlistánkat, melyen az éppen áruképes, mutatós (virágzó) növények szerepelnek. Megrendeléseket e-mailben, levélben és telefonon fogadunk el. A fizetés módját közös megegyezéssel a szállítás előtt határozzuk meg. Áraink Jánossomorjai telephellyel értendőek és nettó termelői árak. Az áfa mértéke 27 %. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK Az ország egész területére legkésőbb a megrendeléstől számított tíz munkanapon belül szállítunk. Minden szállításra 6% költség hozzájárulást számítunk fel (a rendelt áru nettó végösszegéből számítva). A növényeket holland faiskolai rekeszben vagy CC kocsin szállítjuk. A 7×7-es cserepes növényekhez 20 db-os (130 Ft/db), a 10,5-es cserepes növényekhez 15 db-os (130 Ft/db) egyutas hordtálcát is tudunk biztosítani. Növényeinkhez színes jeltábla kérhető 40 Ft/db áron. TELEPHELYI ÖNKISZOLGÁLÓ VÁSÁRLÁS esetén 90.000 Ft felett 5%, 160.000 Ft felett 8% kedvezményt biztosítunk. Telephelyi vásárlás minimális értéke 20.000 Ft.
Kiszerelések helyigénye db/holland rekesz db/CC polc
Négyes fogantyús összeállítások 4 18
Tizes fogantyús összeállítások 4 13
Nyolcas tálcás Sedum & Sempervivum dekorcsíkkal 1 6
Dísztál 6 21
Évelő 10,5 cm cserépben 21 60
Évelő 7×7 cm cserépben 40 128
A http://bergertrio.hu weboldalon található tartalom a Berger Trio Kft. szellemi terméke és tulajdona. A Berger Trio Kft. fenntart minden, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A weboldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, másolása. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.